Webinar Gezond leven met reuma of artrose

Voor patiënten en andere geïnteresseerden 8 juni 2023

De Academische Werkplaats Revalidatie en het Beweeghuis MUMC+ nodigen u samen uit voor een webinar uit de reeks ‘Ik en mijn gezondheid’ met als thema: ‘Gezond leven met reuma of artrose’.

Reuma of artrose kan een grote impact hebben op het functioneren en het dagelijks leven. Toch kan er mogelijk meer dan u zelf denkt. In de reeks webinars ‘Ik en mijn gezondheid’ kijken we dan ook naar gezond leven met een aandoening in plaats van naar ziek zijn. We kijken naar wat wel kan en helpen u te ontdekken waar mogelijkheden liggen. Ons motto is ‘Haal het beste uit jezelf’ en wij helpen u dat zo goed mogelijk te doen.

Reumatoloog dr. Marloes van Onna (MUMC+), orthopeed dr. Tim Boymans (MUMC+) en revalidatiearts prof.dr. Jeanine Verbunt (Adelante) gaan onder begeleiding van host Paul Kurvers in gesprek over reuma en artrose waarbij de volgende vragen centraal staan:
– Reuma en artrose: waar hebben we het eigenlijk over?
– Wat mag wel en wat mag niet met reuma of artrose?
– In praktijk: ‘Start to move’. Maar hoe?
– En als het nodig is: wie kan helpen?

De Academische Werkplaats Revalidatie is een samenwerkingsverband van de Universiteit Maastricht en Adelante.

Doelgroep
Ons programma richt zich op mensen met reuma of artrose die beperkt worden in hun dagelijks leven. Ook andere geïnteresseerden zijn welkom.

Datum en tijd
Donderdag 8 juni 16.30 – 17.45 uur

Deelname en aanmelding
Je kunt niet meer inschrijven voor dit webinar omdat de datum al verstreken is.