Gratis voor elke nieuwe sympathisant of donateur: het unieke LPO sleuteltje, twv €15

Wat betekent het als je sympathisant bent?

Als sympathisant ben je eigenlijk lid van de LPO. We mogen je officieel geen lid noemen omdat we een stichting zijn, maar voor ons, én voor jou, betekent het eigenlijk wel hetzelfde. De optie om sympathisant worden is dan ook vooral bedoeld voor pijnpatiënten zelf, en voor hun naasten.
Als sympathisant betaal je jaarlijks een ‘lidmaatschaps’-bijdrage van €25 per jaar.
Voor nu help je ons daarmee vooral om goed te kunnen bouwen aan een breed online platform vóór en mét pijnpatiënten, maar naarmate Pijnstad zal groeien, zul je zelf ook steeds meer voordelen gaan genieten van je ‘lidmaatschap’. Je zult dan bijvoorbeeld tips, nieuws en adviezen in je mailbox krijgen en exclusieve toegang tot verschillende opties, zoals de community en bepaalde cursussen of bijvoorbeeld zelfmanagement tools.

Samen sterker!

Behalve dat we de financiële middelen nodig hebben, hebben we ook een zo groot mogelijk aantal sympathisanten (‘leden’) nodig om serieus te worden genomen door het ministerie van VWS (om subsidies te krijgen bijvoorbeeld!), zorgverzekeraars, onderzoekers, behandelaren, en de partijen waarmee we graag willen samenwerken zoals Pijnpatiënten naar 1 stem en PA!N.
Het is dus voor ons én ook voor jou belangrijk om zoveel dat we heel veel sympathisanten krijgen. Het zou fantastisch zijn als jij zoveel mogelijk lotgenoten, die je in real live of op de Social Media treft, kunt motiveren om ook sympathisant van de LPO te worden.
Samen (veel) sterker!

Wat doen we met jouw sympathisantenbijdrage?

Met jouw bijdrage én de inzet van veel vrijwilligers zorgen we ervoor dat iedereen die te maken krijgt met chronische pijn straks bij de LPO terecht kan voor (in de volgorde waarin we gaan bouwen): 

  1. Het Informatiecentrum, met praktische en betrouwbare informatie, tips, tools en adviezen van pijnexperts 
  2. De Keuzehulp, die de pijnpatiëntmeer grip geeft en ondersteunt bij het maken van allerlei keuzes rondom behandelingen 
  3. De OnlineCommunity waar pijnpatiënten gelijkgestemden kunnen vinden en ervaringen kunnen uitwisselen. 
  4. Het Hulpcentrum voor zelfmanagement, waardoor de pijnpatiënt geholpen wordt met alles wat deze zelf kan doen om het leven met pijn te verbeteren, leuker en zinvoller te maken.

Met jouw donatie kunnen pijnpatiënten en hun naasten straks: 

  • Beter hun weg vinden in al die online informatie over chronische pijn 
  • Meer praktisch bruikbare tips & tools benutten, die helpen bij het leren leven met pijn 
  • Elkaar beter vinden en kennis & ervaring makkelijker uitwisselen 
  • Meer grip krijgen op de (behandel)keuzes die ze zelf, of samen met allerlei deskundigen, kunnen en moeten maken 
  • Een vangnet hebben vooraf, tijdens en na behandeling door bijvoorbeeld een huisarts, behandelaar, pijnpoli, revalidatiecentrum en/of specialist.

Wat krijg je van ons als dank?

Elk nieuw lid (sympathisant) ontvangt het unieke LPO sleuteltje. Een prachtig juweeltje dat je aan een kettinkje om je hals kunt dragen of aan je sleutelbos kunt hangen. Het sleuteltje heeft een grote symbolische waarde, waarover je hier alles kunt lezen.
De sleuteltjes hebben een waarde van €15 en zijn speciaal voor de LPO ontworpen en gemaakt, met de fantastische hulp van Precious Jewel