Het sleuteltje als symbool van de LPO

Word donateur* of sympathisant van de LPO
en ontvang het LPO-hangertje als blijk van waardering

Het sleuteltje is uitgevoerd in chirurgisch staal en is speciaal voor de LPO ontworpen met een hartvormige kop. Het kan als hangertje bevestigd worden aan een kettinkje, als bedeltje aan een armband of als een geluksamulet aan je sleutelbos.

Waarom een sleutel als symbool voor de LPO?

De sleutel staat symbool voor jouw toegang tot pijnstad met al haar wijken, waar jij kennis kan gaan opdoen, kan verbinden met gelijkgestemden en geïnspireerd wordt om de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen welzijn. Dit betekent dat deze sleutel jou de kans geeft om het leven met pijn te verzachten en de deur naar jouw genezingsproces te openen.

De sleutel als symbool

Ons onbewuste brein communiceert met symbolen, daarom spreken symbolen ons ook zo aan. Het zijn de boodschappers van betekenissen, gevoelens en emoties die anders misschien wel verborgen zouden blijven. De sleutel heeft meerdere betekenissen, in zowel het Christendom, als in het Boeddhisme, en zowel in het oude Griekenland als in het Verre Oosten, en allemaal kunnen we ze toepassen op het verbeteren van het leven van de pijnpatiënt.

  • In de Christelijke iconografie staat een sleutel symbool voor het afsluiten van ziektes en toegang tot genezing.
  • In de Griekse mythologie staat hij symbool voor toegang tot kennis. En kennis geeft je mogelijkheden keuze-opties en kansen.
  • In het Boeddhisme symboliseert de sleutel toegang, kansen, controle of verantwoordelijkheden. Je zou je gevoel en emoties weggestopt kunnen hebben, waar je met de sleutel weer bij kunt als dat nodig is. Een sleutel staat ook symbool voor een beslissende actie.
  • In veel samenlevingen in het Verre Oosten staan sleutels synoniem voor geluk. Het dragen van een sleutel als hanger is een traditie geworden om positiviteit in je leven aan te trekken.
  • Tenslotte staat de hartvormige ontwerp van de LPO-sleutel uiteraard symbool voor onze liefdevolle gift aan jou, voor liefde voor jezelf én voor jouw lijf.

Uniek

De sleuteltjes zijn speciaal voor de LPO ontworpen en zijn dus niet in de winkel te koop. Ze worden exclusief voor ons in Thailand gemaakt en geleverd door Precious Jewel, aan wie we veel dank verschuldigd zijn.
Het sleuteltje is excl het bevestigingsoogje 3 cm hoog en vertegenwoordigt een winkelwaarde van €15.

* Donateurs met een donatie van minimaal €25