Doneer aan de LPO en help ons om ondersteuning en hulp te kunnen gaan bieden aan iedereen die te maken heeft met chronische pijn.

LPO sleuteltje
Gratis voor elke nieuwe sympathisant of donateur*: het unieke LPO sleuteltje, twv €15

3 miljoen mensen in Nederland hebben aanhoudende pijn. Dit heeft invloed op elk aspect van hun leven. Behalve de pijn die aldoor aanwezig is, heeft deze ook invloed op relaties, financiën, vermogen om te werken, zelfrespect en eigenwaarde.

Door de bouw van Pijnstad is de Landelijke Pijn Organisatie in staat ondersteuning te bieden aan mensen die leven -en leren leven- met chronische pijn, én aan hun naasten. In Pijnstad, ons digitale platform, brengen we alle betrouwbare informatie, behandelopties en keuzehulp daarbij, steun bij zelfzorg, én een community voor lotgenotencontact op één plek bij elkaar.

Wat is de betekenis van het LPO sleuteltje?

Het unieke LPO-sleuteltje is er voor elke nieuwe sympathisant of donateur (*van minimaal €25), en heeft een symbolische betekenis. Lees er hier alles over.

Waarvoor wordt mijn donatie ingezet?

Als Stichting maakt de LPO natuurlijk jaarrond allerlei kosten; denk aan ‘overhead kosten’ voor PR/marketing, werving en inzet vrijwilligers, beheer van website en social media, bankkosten, ict systemen e.a. Daarnaast vraagt ook de realisatie van Pijnstad om stevige financiële investeringen.

  • Jouw donatie wordt met name ingezet voor de LPO ‘overhead kosten’: de kosten die LPO jaarlijks als stichting maakt om te kunnen bestaan en te kunnen ontwikkelen.
  • De kosten voor bouw en beheer van Pijnstad proberen we vanuit andere financiële stromen te dekken; denk aan projectsubsidies, grotere donaties, filantropie, nalatenschappen en partnerships.

Lees meer over doel, missie en visie van de LPO.

Hoe gaan jullie om met (mijn) privacy?

Lees meer over AVG (privacyrichtlijnen) bij de LPO.

Heeft de LPO de ANBI status?

Ja. Lees meer over onze ANBI status en de voorwaarden ivm belastingaftrek.