Maak kennis met Kim Rademakers

Je bevindt je nu in het Stadhuis van PijnstadWelkom! 
In het Stadhuis leggen we uit voor wie Pijnstad is bedoeld, wat we er mee willen bereiken en wat je er als pijnpatiënt, naaste, professional of als organisatie aan hebt. Bovendien lees je wie er allemaal actief zijn binnen de LPO en hoe ook jij kunt meedoen of ons kunt steunen.

Wie ben je en wat wil je delen over jezelf?

Sinds begin 2022 ben ik enthousiast en actief bij de LPO als vrijwilliger. Om mijzelf in een notendop verder te introduceren: in 2010 heb ik een chirurgische operatie ondergaan, die helaas ook heeft geresulteerd in beschadigingen en verklevingen. Vandaaruit ontstond mijn chronische pijn.

Mijn opleidingsachtergrond: Kultureel werk (deze opleiding werd inderdaad gespeld met een ‘K’ 😉), Psychiatrische Verpleegkunde en Webdesign.
Ik ben nog voor 12 uur officieel werkzaam voor GGZ Noord-Holland Noord. Daar was ik al werkzaam in de zorg, voordat ik arbeidsongeschikt werd verklaard wegens de chronische pijn (2015). Ik werk er nu als functioneel beheerder/technisch ondersteuner binnen een zorgteam dat zich met eHealth bezighoudt; beeldbellen met cliënten en andere aan eHealth gerelateerde werkzaamheden.
Verder ben ik basgitarist en maak onderdeel uit van het singer-songwriter trio Peggy, Kim & Jacco (onze site: peggyenkim.nl). We zijn 3 bezielde en gevoelsmatige muzikanten, die vanuit ons hart muziek maken.
Ook liefde voor dieren speelt een grote rol in mijn leven. Zo geniet ik onder andere dagelijks van de gekheid van onze twee katten, maar ook in bredere zin probeer ik doorlopend iets te betekenen in de wereld voor het welzijn van dieren.

Wat is je rol bij de LPO?

Mijn functie is web-ontwikkelaar/-designer, hetgeen betekent dat ik me bezighoud met het technische (WordPress) en visuele van de website(s), nieuwsbrief en andere voorkomende (HTML/CSS/grafische) werkzaamheden.

Carpe Diem
(quote Kim)

Mijn quote en levensmotto Carpe Diem klinkt misschien voor de hand liggend en wat onorigineel, maar dit gegeven is in mij verdiept door mijn lichamelijke pijn. Door de pijn ben ik meer tot de essentie gekomen en heb ik meer geleerd bij de dag en in het moment te leven.
Zo heeft de pijn mij verrijkt.

Heb jij ook interesse in een vrijwilligersfunctie bij de LPO?

Enthousiaste en betrokken vrijwilligers kunnen wij altijd gebruiken, dus als jij je kunt vinden in de visie en plannen van de LPO, ben je van harte welkom bij ons. Kijk gerust of er een vacature is die bij jouw interesse en ervaring aansluit.
Of misschien wil je liever eenmalig een afgebakende klus doen?

Kijk maar eens rustig rond naar alle opties op deze pagina’s of neem contact op met Marisa, onze vrijwilligerscoördinator.