Maak kennis met….Simone

Welkom! 
Je bevindt je nu in het Stadhuis van Pijnstad
In het Stadhuis leggen we uit voor wie Pijnstad is bedoeld, wat we er mee willen bereiken en wat je er als pijnpatiënt, naaste, professional of als organisatie aan hebt. Bovendien lees je wie er allemaal actief zijn binnen de LPO en hoe ook jij kunt meedoen of ons kunt steunen.

Maak kennis met Simone

Wie ben je en wat wil je delen over jezelf?

Ik ben een 33, woon in Brabant met mijn vriend en werk als Head of Technology bij een webdevelopment bedrijf. In mijn vrije tijd speel ik graag op de Playstation, kijk ik veel (sci-fi) series en films, en als het goed weer is rijd ik voor plezierritjes op de motor.

Wat is je rol bij de LPO?

Ik ben onderdeel van het team dat Pijnstad realiseert, waarbij ik me voornamelijk focus op het technische en functionele aspect. Ik doe onderzoek naar de juiste technieken om te gebruiken en implementeer deze in het platform.

Levensmotto Simone

“Houd niet vast aan de dingen waar je geen controle over hebt, dan creëer je de ruimte om te excelleren in de dingen waar je wel controle over hebt.”

Heb jij, net als Simone, ook interesse in een vrijwilligersfunctie bij de LPO?

Enthousiaste en betrokken vrijwilligers kunnen wij altijd gebruiken, dus als jij je kunt vinden in de visie en plannen van de LPO, ben je van harte welkom bij ons. Kijk gerust of er een vacature is die bij jouw interesse en ervaring aansluit.
Of misschien wil je liever eenmalig een afgebakende klus doen?

Kijk maar eens rustig rond naar alle opties op deze pagina of neem contact op met Marisa, onze vrijwilligerscoördinator