Maak kennis met…Salima

Welkom! 
Je bevindt je nu in het Stadhuis van Pijnstad
In het Stadhuis leggen we uit voor wie Pijnstad is bedoeld, wat we er mee willen bereiken en wat je er als pijnpatiënt, naaste, professional of als organisatie aan hebt. Bovendien lees je wie er allemaal actief zijn binnen de LPO en hoe ook jij kunt meedoen of ons kunt steunen.

Maak kennis met Salima

Wie ben je en wat wil je delen over jezelf?

Ik ben Salima, 20 jaar oud en studeer biomedische wetenschappen aan de universiteit. Mijn passie voor wetenschap wordt soms uitgedaagd door de strijd tegen migraines.
Ondanks deze hindernis ben ik vastbesloten om mijn dromen na te jagen en te geloven in de kracht van doorzettingsvermogen. In mijn vrije tijd heb ik vele hobby’s zoals schilderen, lezen en bakken. Mijn echte verslaving is dan ook het bakken van brownies.
Ik geloof in het delen van ervaringen en het opbouwen van een gemeenschap die begrip en steun biedt. Als betrokkene van een platform voor mensen met chronische pijn streven we ernaar om niet alleen bewustzijn te creëren, maar ook om een virtuele ruimte te bieden waar lotgenoten elkaar kunnen vinden, steunen en inspireren

Wat is je rol bij de LPO?

Mijn rol bij LPO is om aan de slag te gaan bij Jong-LPO als hulp bij media, en om geschreven stukken te leveren aan het platform ‘Pijn Stad’, waaronder ervaringsverhalen. Dit doe ik met meerdere enthousiaste en behulpzame collega’s. Ik geloof dat door verhalen te delen, we bruggen bouwen tussen ervaringen en op deze manier harten kunnen verbinden.

Levensmotto Salima:

“Als je gelooft dat je iets niet kan, kan je het ook echt niet.”

Heb jij, net als Salima, ook interesse in een vrijwilligersfunctie bij de LPO?

Enthousiaste en betrokken vrijwilligers kunnen wij altijd gebruiken, dus als jij je kunt vinden in de visie en plannen van de LPO, ben je van harte welkom bij ons. Kijk gerust of er een vacature is die bij jouw interesse en ervaring aansluit.
Of misschien wil je liever eenmalig een afgebakende klus doen?

Kijk maar eens rustig rond naar alle opties op deze pagina of neem contact op met Marisa, onze vrijwilligerscoördinator