Maak kennis met: Monica van Lier

Je bevindt je nu in het Stadhuis van PijnstadWelkom! 
In het Stadhuis leggen we uit voor wie Pijnstad is bedoeld, wat we er mee willen bereiken en wat je er als pijnpatiënt, naaste, professional of als organisatie aan hebt. Bovendien lees je wie er allemaal actief zijn binnen de LPO en hoe ook jij kunt meedoen of ons kunt steunen.

Wie ben je en wat wil je delen over jezelf?

Ik ben bijna 60 (2023) en heb meerdere auto immuunziekten en andere chronische aandoeningen. Ik heb gevochten tegen de pijn maar na een lang proces ben ik gestopt met vechten en heb ik pijn geaccepteerd als onderdeel van mijn leven. Toen kwam er ruimte om verder te kijken dan mijn wereldje en ben ik vrijwilligerswerk gaan doen bij de reuma patiënten vereniging Roermond e.o en later ook bij de LPO. Dat geeft zin aan mijn leven en is een goede test om mijn grenzen goed te bewaken en voor jezelf op te komen.

Wat is je rol bij de LPO?

Ik zit in het Social Media Team en hou me vooral bezig met de Chronische Pijn Community op Facebook. Daarnaast heb ik de Powerklus registratie pijnklinieken bijna afgerond.

‘Ik doe het op mijn manier’

Monica van Lier

Heb jij ook interesse in vrijwilligerswerk bij de LPO?

Enthousiaste en betrokken vrijwilligers kunnen wij altijd gebruiken, dus als jij je kunt vinden in de visie en plannen van de LPO, ben je van harte welkom bij ons. Kijk gerust of er een vacature is die bij jouw interesse en ervaring aansluit.
Of misschien wil je liever eenmalig een afgebakende klus doen?

Kijk maar eens rustig rond naar alle opties op deze pagina’s of neem contact op met Marisa, onze vrijwilligerscoördinator.