Maak kennis met…Daan

Je bevindt je nu in het Stadhuis van PijnstadWelkom! 
In het Stadhuis leggen we uit voor wie Pijnstad is bedoeld, wat we er mee willen bereiken en wat je er als pijnpatiënt, naaste, professional of als organisatie aan hebt. Bovendien lees je wie er allemaal actief zijn binnen de LPO en hoe ook jij kunt meedoen of ons kunt steunen.

Maak kennis met Daan Dekker

Wie ben je en wat wil je delen over jezelf?

Reizen, (natuur-)fotografie en (buiten) sporten zijn dingen die ik graag gecombineerd doe. Hiken in de bergen, golfsurfen aan de kust of rondstruinen in de natuur op zoek naar dieren brengt mij helemaal in mijn element. Ik word dan ook vaak als Freek Vonk omschreven door mijn vrienden.

Mijn professionele pad is ook best een reis. Van origine ben ik fysiotherapeut, maar na enkele jaren werken in de eerste- en tweedelijnszorg ben ik overgestapt naar de IT. Na ervaring op te hebben gedaan in verschillende gebieden wilde ik dit erg graag combineren met de zorg. Op dit moment werk ik in mijn reguliere werk dan ook in de zorg-it sector. 

Wat is je rol bij de LPO?

Mijn rol bij de LPO is het platform ‘Pijnstad’ te bouwen, onderhouden en te verbeteren. Dit doe ik samen met een groep enthousiaste collega’s die allemaal een interesse en/of baan in de technische sector hebben. Mijn taak is om alle wensen van zowel de bezoekers, als de bedenkers van Pijnstad te verzamelen en deze om te denken naar ’techniek’. Eigenlijk ben ik een soort van vertaler! 

Levensmotto van Daan

Het glas is altijd halfvol (maar écht!)

Heb jij ook interesse in een vrijwilligersfunctie bij de LPO?

Enthousiaste en betrokken vrijwilligers kunnen wij altijd gebruiken, dus als jij je kunt vinden in de visie en plannen van de LPO, ben je van harte welkom bij ons. Kijk gerust of er een vacature is die bij jouw interesse en ervaring aansluit.
Of misschien wil je liever eenmalig een afgebakende klus doen?

Kijk maar eens rustig rond naar alle opties op deze pagina’s of neem contact op met Marisa, onze vrijwilligerscoördinator