Lid LPO Kernteam: Marijke Straalman

Het kernteam van de Landelijke Pijn Organisatie is stevig in beweging. In de serie ‘Maak kennis met de gezichten achter de LPO’ dit keer: Marijke Straalman. Lees verder en ontdek waarom Marijke zich graag juist binnen het LPO kernteam wil inzetten. En hoe ze naast haar drukke gezin en hypnotherapie praktijk, nog tijd over heeft voor haar werk bij de LPO.

Marijke Straalman

Wie ben je en wat wil je delen over jezelf ?

Ik ben Marijke, geboren in 1978. Het is mijn passie is om mensen te helpen met chronische pijn en stress gerelateerde klachten, te leren vertrouwen op hun innerlijke veerkracht door middel van een 6-staps programma. Daarnaast geef ik 1:1 sessies om de oorzaak/probleem achter een aanhoudende (pijn)klacht te onderzoeken en samen op te lossen. Dit doe in mijn (online) Hypnotherapie- en coach praktijk. Doordat ik zelf ook chronische pijn heb ervaren kan ik me goed inleven in de problemen die dit met zich meebrengt in alle facetten van het leven. Vanuit mijn passie wil ik zoveel mogelijk mensen met chronische pijn samenbrengen en hier is de LPO een fantastisch platform voor, waar ik dan ook met veel plezier aan meewerk.

Wat is je rol binnen het kernteam

Als hoofd community ben ik nauw betrokken bij alles wat de LPO op social media wordt gedeeld door onze vrijwilligers. Samen bekijken we welke content waar voor geschikt is en wat relevant is voor onze volgers. Daarnaast zal ik nauw betrokken zijn bij de opbouw van ons community platform zodra deze ook echt vorm gaat krijgen in ‘Pijnstad’. Ik zie het als een leuke uitdaging om zo veel mogelijk chronische pijn patiënten en hun naasten te bereiken en bij elkaar te brengen.

Wat is jouw quote?

Je lichaam en geest zijn één systeem en jouw algehele welzijn bepaalt de balans.