Deskundige hulp voor de LPO

‘Hier heb je drie ton, doe er maar iets leuks mee!’

Helaas zijn we nog geen fonds tegengekomen die dat tegen ons zei, en dat gaat natuurlijk ook niet gebeuren. Vooral grote fondsen vragen om te beginnen o.a. een degelijke financieringsaanvraag, waarin alle kosten specifiek verantwoord moeten worden.

Het bestuur van de LPO in gesprek met Gijs Franken van de Nederlandse Loterij

Naast alle inhoudelijke stappen die we zetten zijn we achter de schermen natuurlijk ook hard bezig om de geldelijke middelen te verkrijgen, die ons moeten helpen om al onze plannen waar te kunnen maken. De financiële expertise om die plannen goed op te stellen hadden we niet in huis. Gelukkig was daar de organisatie Impact Matters die ideële organisaties verbindt met professionals uit het bedrijfsleven. Zij koppelden ons aan Gijs Franken, Managers Business Control DBG bij de Nederlandse Loterij.

We hebben vanochtend op de locatie van de Nederlandse Loterij in Rijswijk een kennismaking en eerste gesprek met Impact Matters en met Gijs gehad en goede afspraken kunnen maken. Gijs gaat ons helpen om een goede begroting te maken voor de projectplannen van de LPO  (waarbij de bouw van wijk 1, het Informatiecentrum als eerste aan bod komt), het opstellen van een jaarbegroting en een meerjarenbegroting voor de LPO. We hebben er alle vertrouwen in dat we met o.a. de deskundige hulp van Gijs onze aanvragen bij de grote ‘clubs’ kunnen gaan neerleggen.

Steun LPO met jouw bedrijf

Heb je, of werk je bij, een bedrijf dat net als de Nederlandse Loterij mensen met chronische pijn een warm hart toedraagt?

We zijn altijd op zoek naar deskundige professionals die met ons mee willen denken en werken. Ook als je toegang hebt tot mogelijke financiering kunnen we samen kansen onderzoeken!

Neem contact op en vertel ons je ideeën.