Ben jij professional op het gebied van (chronische) pijn?

De LPO is er óók voor jou.

Pijnstad is een goed en laagdrempelig startpunt voor iedere patiënt die bij je langskomt. Want ook jij zoekt naar een weg om je pijnpatiënt voor te bereiden op een gesprek over chronische pijn. Om samen goed uit te leggen hoe complex chronische pijn is. Welke factoren allemaal van invloed zijn. Hoe pijn werkt. Maar vooral: wat de patiënt zélf kan doen om te leren omgaan met dagelijkse pijn.

Wat jíj de patiënt te bieden hebt, als behandelaar, pijnpoli medewerker, huisarts of specialist, dat vertel je uiteraard zelf het beste.
Wij willen de patiënt overzicht bieden van alle opties en hem grip bieden op zijn keuzes, door via zoek- en filtercriteria hem te leiden naar de voor hem beschikbare en meest geschikte opties.

Is je gesprek, behandeling of traject met de patiënt afgerond? Verwijs haar of hem gerust weer door naar Pijnstad. We bieden een vangnet via lotgenotencontact en een luisterend oor in de LPO community. Je patiënt vindt er praktische leeftips voor het dagelijks leven met pijn, afgestemd met professionals. En informatie over allerlei wegen om op de langere termijn te leren omgaan met (dagelijkse) pijn.

Samen sterk(er), dus we hopen dat je met ons mee wilt bouwen aan Pijnstad. Jouw kennis en ervaring is welkom!