Lid LPO kernteam: Fred Janssen

Het kernteam van de Landelijke Pijn Organisatie is stevig in beweging. In de serie ‘Maak kennis met de gezichten achter de LPO’ dit keer: Fred Janssen. Lees verder en ontdek wat voor Fred het grote verschil is tussen zijn reguliere werk als betaald IT consultant en het vrijwilligerswerk bij de LPO.

Wie ben je en wat wil je delen over jezelf?

Hallo, ik ben Fred Janssen, 54 jaar (2022), ik reis graag, doe aan genealogie (stamboomonderzoek) en ben vrijwilliger bij de FNV Belastingservice.

In het dagelijks leven ben ik IT-consultant, waarbij ik bedrijven help de overstap te maken naar Cloud.

Ik wil binnen de LPO graag een langdurige bijdrage leveren op IT gebied.

Fred Janssen

Wat is je rol in het kernteam van de LPO?

Als kernteamlid van de LPO zet ik mijn ervaringen in om een betrouwbare en veilige werkomgeving te creëren voor onze vrijwilligers. Daarnaast zorg ik voor de IT-technische begeleiding van onze projecten.

In tegenstelling tot de projecten voor m’n reguliere klanten, waar ik meestal zo’n 3 tot 6 maanden werk aan heb, wil ik voor de LPO een langdurige bijdrage leveren. Eén waarbij het meer om de inhoud gaat dan om het project.

Meer lezen en contact opnemen met Fred