Maak kennis met Lisette Scheenstra

Je bevindt je nu in het Stadhuis van PijnstadWelkom! 
In het Stadhuis leggen we uit voor wie Pijnstad is bedoeld, wat we er mee willen bereiken en wat je er als pijnpatiënt, naaste, professional of als organisatie aan hebt. Bovendien lees je wie er allemaal actief zijn binnen de LPO en hoe ook jij kunt meedoen of ons kunt steunen.

Wie ben je en wat wil je delen over jezelf?

Ik ben Lisette, 29 jaar en woon in Spanje (Marbella) samen met mijn vriend en hond. In mijn vrije tijd wandel ik met mijn hond, hou ik van koken en kijk ik graag naar tennis. Ik ben afgestudeerd psycholoog en wil zowel bij LPO als in mijn professionele carrière mensen helpen met verschillende soorten problemen. Hierin kan ik mijn eigen ervaringen op het gebied van chronische pijn inzetten.  Ik heb geleerd om te accepteren wie ik ben met de chronische pijn.

Wat is je rol bij de LPO?

Mijn rol is om samen met de werkgroep (JongLPO) jongeren met chronische pijn te vertegenwoordigen en te onderzoeken waar de behoeftes liggen van jongeren met chronische pijn.

Jong LPO beheert een Instagram waarin wij hulp en steun willen bieden aan jongeren en daarnaast willen we in de toekomst lotgenoten in contact met elkaar brengen zowel online als fysiek.

Levensmotto Lisette: ‘Follow your heart

Quote

“Life isn’t about waiting for the storm to pass, it’s about learning how to dance in the rain”

Heb jij ook interesse in een vrijwilligersfunctie bij de LPO?

Enthousiaste en betrokken vrijwilligers kunnen wij altijd gebruiken, dus als jij je kunt vinden in de visie en plannen van de LPO, ben je van harte welkom bij ons. Kijk gerust of er een vacature is die bij jouw interesse en ervaring aansluit.
Of misschien wil je liever eenmalig een afgebakende klus doen?

Kijk maar eens rustig rond naar alle opties op deze pagina’s of neem contact op met Marisa, onze vrijwilligerscoördinator.