Maak kennis met … Janet

Je bevindt je nu in het Stadhuis van PijnstadWelkom! 
In het Stadhuis leggen we uit voor wie Pijnstad is bedoeld, wat we er mee willen bereiken en wat je er als pijnpatiënt, naaste, professional of als organisatie aan hebt. Bovendien lees je wie er allemaal actief zijn binnen de LPO en hoe ook jij kunt meedoen of ons kunt steunen.

Maak kennis met Janet Townsend-Stojic

Wie ben je en wat wil je delen over jezelf?

Mijn achtergrond ligt in de natuurkunde en ik ben gepromoveerd op het gebied van glasvezelonderzoek. Ik heb vele jaren gewerkt als technologie- en/of managementconsultant voor internationaal bekende organisaties. Het was erg leuk om aan een breed scala aan projecten te werken voor verschillende soorten klanten en ik ben er ook trots op dat ik mijn ervaring heb kunnen toepassen om veel stichtingen te helpen hun operationele efficiëntie te verbeteren. Bijna tien jaar lang was ik ook voorzitter van de werkgroep die de Britse regering adviseerde over het nationale meetsysteem voor elektromagnetische straling en tijdmetrologie.

Sinds ik ongeveer 5 jaar geleden naar Nederland verhuisde, ben ik hier actief betrokken bij verschillende stichtingen, evenals het leren van de taal en het leren kennen van het land tijdens verschillende langeafstandsfietstochten. We hebben veel vrienden gemaakt en ik heb het gevoel dat we goed geïntegreerd zijn, ook al brengt elke dag een nieuwe verrassing!

Wat is je rol bij de LPO?

Mijn rol is Coördinator van de werkgroep Impact. De taken in de werkgroep zijn divers; o.a. het verder brengen van ons volledige impactbeleid, nadenken over interne KPI’s en deze monitoren, opzetten van KPI’s voor de diverse wijken van Pijnstad, impact kennis vergroten in de hele organisatie (samen met PGO support), impactmeting in subsidieaanvragen en -rapportages faciliteren en andere werkgroepen ondersteunen bij hun “metingen” van effecten.

Drijfveer Janet:

Ook ik ben in mijn directe omgeving helaas geconfronteerd met de impact die chronische pijn op mensen heeft.

Mijn belangrijkste drijfveer om me als vrijwilliger aan te melden bij de LPO is dat ik nu de tijd en gelegenheid heb om iets terug te doen voor de samenleving. Ook ik ben in mijn directe omgeving helaas geconfronteerd met de impact die chronische pijn op mensen heeft. Dat de mensen binnen de LPO online werken past prima bij mijn beweeglijke leven.

Heb jij ook interesse in een vrijwilligersfunctie bij de LPO?

Enthousiaste en betrokken vrijwilligers kunnen wij altijd gebruiken, dus als jij je kunt vinden in de visie en plannen van de LPO, ben je van harte welkom bij ons. Kijk gerust of er een vacature is die bij jouw interesse en ervaring aansluit.
Of misschien wil je liever eenmalig een afgebakende klus doen?

Kijk maar eens rustig rond naar alle opties op deze pagina of neem contact op met Marisa, onze vrijwilligerscoördinator