Maak kennis met: Erwin van Oosten

Je bevindt je nu in het Stadhuis van PijnstadWelkom! 
In het Stadhuis leggen we uit voor wie Pijnstad is bedoeld, wat we er mee willen bereiken en wat je er als pijnpatiënt, naaste, professional of als organisatie aan hebt. Bovendien lees je wie er allemaal actief zijn binnen de LPO en hoe ook jij kunt meedoen of ons kunt steunen.

Wie ben je en wat wil je delen over jezelf?

Erwin van Oosten

Ik ben Erwin, een 30er, ondernemend en werk graag met zowel mensen als cijfers. Binnen mijn “reguliere” baan geef ik leiding in een data”-science team waar we consument gerichte bedrijven zoals Corendon, Basic-Fit en Coca cola helpen met het personaliseren van hun klantervaring met Artificial Intelligence. Graag zet ik mijn energie ook maatschappelijk in en zo kwam ik bij de LPO.

Wat LPO betekent voor de pijnwereld inspireert en motiveert mij om een bijdrage te leveren. Ik heb het tot mijn levensmissie gemaakt om “mensen te helpen alles uit zichzelf te halen en te genieten van die rit”.
Genieten kan soms ver weg zijn bij chronische pijn, maar om met PIjnstad het gevoel van grip te vergroten en handvaten te bieden om, gegeven de omstandigheden, de weg omhoog te ontdekken geeft mij veel energie.
Tot slot: Ik woon in Oegstgeest met mijn vrouw, waar ik in het afgelopen jaar negen maanden mee over de wereld heb gereisd.

Ik ben verantwoordelijk voor de financiën. Daarnaast hou ik me bezig met het meten van de impact die we hebben op de deelnemers. Zo kunnen we er zeker van zijn dat alle energie, tijd en donaties die we inzetten zo veel mogelijk impact maken op waar het om gaat: Grip verhogen van mensen met chronische pijn en hun omgeving

Quote van Erwin:

‘To love someone is not to change them, but to help them reveal the most epic version of themselves’

Steve Maraboli

Heb jij ook interesse in vrijwilligerswerk bij de LPO?

Enthousiaste en betrokken vrijwilligers kunnen wij altijd gebruiken, dus als jij je kunt vinden in de visie en plannen van de LPO, ben je van harte welkom bij ons. Kijk gerust of er een vacature is die bij jouw interesse en ervaring aansluit.
Of misschien wil je liever eenmalig een afgebakende klus doen?

Kijk maar eens rustig rond naar alle opties op deze pagina’s of neem contact op met Marisa, onze vrijwilligerscoördinator.