Maak kennis met Marissa Fontein

Je bevindt je nu in het Stadhuis van PijnstadWelkom! 
In het Stadhuis leggen we uit voor wie Pijnstad is bedoeld, wat we er mee willen bereiken en wat je er als pijnpatiënt, naaste, professional of als organisatie aan hebt. Bovendien lees je wie er allemaal actief zijn binnen de LPO en hoe ook jij kunt meedoen of ons kunt steunen.

Wie ben je en wat wil je delen over jezelf?

Ik ben Marissa, 21 jaar (in 2023) en kom uit het hoge noorden. Sinds kort woon ik samen met mijn vriend en kat in de stad Groningen. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding Communicatie aan de Hanzehogeschool Groningen. Ik ben druk bezig met mijn afstudeeropdracht voor de Landelijke Pijn Organisatie. Ik onderzoek hoe we meer jongvolwassen vrijwilligers kunnen werven voor de LPO.
In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden en ben ik druk met een bijbaan voor de Hanzehogeschool Groningen. Ik zit in het studentenvoorlichtingsteam en geef workshops en voorlichtingen op middelbare scholen in Noord-Nederland. Verder ga ik graag naar festivals en concerten, ik vind muziek een heerlijke uitlaatklep!

Wat is je rol bij de LPO?

Naast mijn onderzoek ben ik sinds 2022 vrijwilliger binnen het jongerenteam: Jong-LPO. Hier denk ik mee over de ambitie van het team, het opstellen van doelen en werk ik mee aan de Instagram van Jong-LPO. Zelf ben ik geen chronisch pijn patiënt maar door vele verhalen om mij heen ben ik geïnteresseerd geraakt in de effecten van chronische pijn op het dagelijks leven van een jongvolwassene. Het mooie doel van de LPO inspireert mij om mee te denken over een sterke verbinding tussen de organisatie en jongvolwassenen.

Quote Marissa:

‘Je kunt alleen tijd verliezen als je vergeet ervan te genieten’

Loesje

Heb jij ook interesse in een vrijwilligersfunctie bij de LPO?

Enthousiaste en betrokken vrijwilligers kunnen wij altijd gebruiken, dus als jij je kunt vinden in de visie en plannen van de LPO, ben je van harte welkom bij ons. Kijk gerust of er een vacature is die bij jouw interesse en ervaring aansluit.
Of misschien wil je liever eenmalig een afgebakende klus doen?

Kijk maar eens rustig rond naar alle opties op deze pagina’s of neem contact op met Marisa, onze vrijwilligerscoördinator.